Geen verband tussen mishandeling en latere dood voetballer Lukoki

ALMERE • Wo 25 mei 2022 | 16:47 • Woensdag 25 mei 2022 | 16:47

Er is geen verband tussen de mishandeling in Almere van voetballer Jody Lukoki en zijn overlijden ruim een week later. Dat stelt de politie vast na een onderzoek. De oud-voetballer van onder meer Ajax, PEC Zwolle en Cambuur overleed maandag 9 mei in het ziekenhuis na een hartstilstand. Op zondag 1 mei zou hij tijdens een feest in Almere in elkaar geslagen zijn.

De politie heeft nu vier verdachten aangehouden. Onder hen is een 35-jarige verdachte uit Almere. Deze man werd dinsdag opgepakt op verdenking van poging tot doodslag. Vrijdag wordt hij voorgeleid en zal worden bepaald of hij langer vast blijft zitten.

Vorige week zijn volgens de politie in de zaak ook al drie verdachten aangehouden. Het ging daarbij om een 36-jarige man uit Almere, een 35-jarige man uit Heino en een 23-jarige man uit Hilversum. Deze drie verdachten zijn na verhoor weer vrijgelaten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel