Bijzondere voorstelling bij landschapskunstwerk Waterloopbos

MARKNESSE • Vr 3 juni 2022 | 11:05 • Vrijdag 3 juni 2022 | 11:05

Het Waterloopbos bij Marknesse is dit weekend het decor van de theaterwandeling ‘Ruïnes van de Toekomst’. Al lopend langs de monumentale waterwerken in het bos word je door kunstenaarscollectief Waterlanders meegenomen in een verhaal met muziek, poëzie en verrassende beelden. De voorstelling is onderdeel van het Land Art weekend.

In het Pinksterweekend worden door de hele provincie verschillende voorstellingen gehouden bij landschapskunstwerken. Tijdens dit jaarlijkse evenement wordt de collectie landschapskunstwerken in Flevoland in het zonnetje gezet. Waterlanders repeteerde de speciale voorstelling ook in het bos. De uitvoering is helemaal toegesneden op het Waterloopbos. De acteurs filosoferen over hoe het leven verandert terwijl het water stijgt.

Bezoekers van de voorstelling krijgen een koptelefoon en horen tijdens de wandeling muziek, gedichten en de spelende acteurs. Een geluidsman loopt met een microfoon achter de bezoekers aan en laat de geluiden van het bos horen. Zo hoor je volgens de makers het water nog beter stromen en de vogels beter fluiten. De voorstelling is alleen tijdens het Land Art weekend te zien.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel