Directeur Wilma van Dijk vertrekt bij Lelystad Airport, Jan Eerkens is opvolger

LELYSTAD • Di 9 augustus 2022 | 12:08 • Dinsdag 9 augustus 2022 | 12:08

Directeur Wilma van Dijk vertrekt bij Lelystad Airport. Ze neemt op 1 september de functie van Ron Louwerse bij Rotterdam The Hague Airport over. Louwerse gaat dan met pensioen. Jan Eerkens volgt Van Dijk op in Lelystad.

Eerkens was al lid van het managementteam van het vliegveld in Lelystad. "De komende jaren worden belangrijk voor Lelystad", zegt Eerkens. "Het kabinet zal een besluit gaan nemen over de opening. Ik zie ernaar uit daar een bijdrage aan te kunnen leveren met de regio. Ik zie uit naar de samenwerking met en gesprekken met omwonenden en alle andere betrokkenen bij de luchthaven."

Van Dijk woont zelf in Den Haag en kijkt ernaar uit om in Rotterdam aan de slag te gaan. Volgens haar is het een prachtige luchthaven en een belangrijk onderdeel van de Nederlandse luchthaveninfrastructuur. "Ik zie uit naar de samenwerking en kennismaking met de omwonenden", zegt ze. "We staan voor belangrijke gesprekken over de toekomst."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel