Twee onbekenden mishandelen medewerker vuilstort Almere Haven

ALMERE • Wo 10 augustus 2022 | 15:25 • Woensdag 10 augustus 2022 | 15:25

Een medewerker van de vuilstort in Almere Haven is door twee onbekende mannen mishandeld. Dat gebeurde met verschillende slagwapens. De mishandeling gebeurde drie weken geleden, maar is woensdag pas door de politie naar buiten gebracht.

De medewerker van de vuilstort sprak op woensdag 20 juli rond 09.35 uur twee bezoekers aan. Het gesprek sloeg om tot een verhitte discussie, waarna de bezoekers vertrokken. Waar de ruzie over ging, zegt de politie niet.

De medewerker ging vervolgens door met zijn gebruikelijke taken. Tot om 11.30 uur de situatie verandert. Twee onbekende mannen kwamen naar de vuilstort om diezelfde medewerker te mishandelen. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn armen.

Wat de reden is van de aanval is nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat de daders niet de bezoekers van die ochtend waren. De politie onderzoekt een verband tussen de twee gebeurtenissen en hoopt dat mensen die iets gezien hebben, zich melden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel