Politie zoekt getuigen overval en steekincident

ALMERE • Ma 15 augustus 2022 | 17:27 • Maandag 15 augustus 2022 | 17:27

De politie roept mensen op die afgelopen week iets hebben gezien bij twee incidenten in Almere Stad, om zich te melden. Het gaat om een overval op een woning in de Kruidenwijk en een steekincident in Tussen de Vaarten.

In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 augustus is een 24-jarige man na een ruzie in zijn bovenlichaam gestoken. Dit gebeurde in de omgeving van de Jozef Israëlslaan en het Spoorbaanpad.

In de nacht erna was het raak in een woning aan de Zilvermosstraat. Rond 01:00 uur 's nachts wordt een bewoner wakker van geschreeuw. Als ze beneden komt, ziet ze een man met een bivakmuts en een wapen in zijn hand haar huisgenoot bedreigen. De dief wil geld, en verdwijnt uiteindelijk via de achterdeur. Op de site van de politie staat een signalement.

Van beide zaken ontbreekt tot nu toe elk spoor naar de dader. De politie hoopt door middel van deze oproep in contact te komen met getuigen of met mensen die camerabeelden hebben die interessant kunnen zijn in deze zaken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel