'Little Lowlands' op bungalowpark naast Lowlands

BIDDINGHUIZEN • Do 18 augustus 2022 | 21:21 • Donderdag 18 augustus 2022 | 21:21

Hoewel het grote festival bij de buren vrijdag pas echt losbarst, is er op donderdagavond op bungalowpark de Bremerberg al een miniversie van Lowlands gestart. Het vakantiepark wil met het evenement geld ophalen voor het diabetesfonds.

Er is muziek, een springkussen en van alles te eten en te drinken op het 'festivalterrein'. "Wij doen ieder jaar iets voor het goede doel in de animatieweken", zegt de organisator van Little Lowlands. Het bungalowpark organiseert elk jaar de donderdag voor Lowlands de afsluiter van het animatieseizoen. "Ieder jaar kiezen we een ander goed doel. Dit jaar is dat het diabetesfonds." Volgens de organisator heeft een van de kinderen op de camping dit jaar diabetes gekregen. "Aan de hand daarvan hebben we dit jaar voor het Diabetesfonds gekozen."

Met een stempelkaart konden de bezoekers van het minifestival iets te eten en te drinken halen. "Het liefst zouden we tienduizend euro ophalen, maar dat is niet altijd haalbaar. Elke euro is welkom natuurlijk." Al het eten en drinken is door de vrijwilligers en bezoekers op het park bereid.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel