Drie gewonden bij zware mishandeling, verdachten op boot aangehouden

ALMERE • Di 30 augustus 2022 | 15:07 • Dinsdag 30 augustus 2022 | 15:07

Drie Almeerders zijn in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt bij een zware mishandeling aan de Marsipulamihof in Almere Buiten. Ze werden door een ander drietal aangevallen. Een 36-jarige man en een 28-jarige vrouw moesten na de aanval naar het ziekenhuis. De man raakte ernstig gewond.

Een 42-jarige vrouwelijke verdachte kon na de mishandeling door omstanders worden vastgehouden en zij is direct door de politie meegenomen. De twee andere verdachten waren weggerend. Een zoektocht waarbij speurhonden en de politiehelikopter werden ingezet leverde 's nachts geen resultaat op. De twee mannen, 34 en 41 jaar oud, zijn dinsdag alsnog aangehouden op een boot die vlakbij was aangemeerd naast de Schanullekebrug. De drie verdachten hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. De politie deed dinsdagmiddag verder onderzoek bij de boot.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Mogelijk is deze door omstanders gefilmd.

Aanleiding voor mishandeling onbekend
Rond 00.30 uur ’s nachts liep het 36-jarige mannelijke slachtoffer op de Marsupilamihof, toen hij de groep van drie personen tegen kwam. Uit het niets werd hij aangevallen door deze mensen. Hij werd meerdere keren hard geslagen en riep om hulp. Een 28-jarige vrouw wilde het slachtoffer komen helpen, maar toen zij 112 probeerde te bellen, werd de telefoon uit haar handen getrokken en kapot gegooid. Ook zij werd vervolgens mishandeld. Een 62-jarige man die eveneens te hulp schoot, raakte licht gewond.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel