Slagerij sluit voorlopig de deuren vanwege personeelstekort

EMMELOORD • Ma 12 september 2022 | 13:22 • Maandag 12 september 2022 | 13:22

Slagerij Vleeschmeester in Emmeloord gaat voorlopig dicht vanwege een tekort aan personeel. Dat zegt ondernemer Paul Feenstra. De winkel aan de Lange Nering draait goed, maar het verloop van medewerkers is groot, zegt hij.

Volgens Feenstra is het erg druk in zijn winkel. Omdat het lastig is om nieuw personeel te vinden is de werkdruk hoog voor de bestaande medewerkers. Daardoor zijn meerdere burn-outs ontstaan. Ook is kennis weggevloeid door het verloop aan personeel. Het doet de ondernemer pijn om zijn zaak te moeten stoppen. "Ik zit in een dip", zegt hij.

Feenstra volgde twee jaar geleden de familie Harzevoort op. Deze familie had zo'n 50 jaar een slagerij in het winkelpand. Feenstra huurt het pand van hen, de inboedel is van hem. De ondernemer heeft maandagavond gesprekken over de toekomst. "Misschien een ander concept", zegt hij. Toch is het ook mogelijk dat Feenstra iets anders gaat doen. Of dat in hetzelfde pand is of elders is nog niet duidelijk. "Hoe het verder gaat kan ik nog niet vertellen. Ik ben ondernemer dus het kan alle kanten op."

De Emmeloordse slagerij houdt maandag en dinsdag een uitverkoop om de voorraad op te maken. Zodra alles is verkocht sluiten de deuren, zegt Feenstra.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel