Politicus Paul Vermast ontvangt koninklijke onderscheiding

DRONTEN • Do 22 september 2022 | 21:56 • Donderdag 22 september 2022 | 21:56

Het Dronter GroenLinks-raadslid Paul Vermast heeft donderdagavond een koninklijke onderscheiding gekregen. Hij is benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.

Vermast kreeg de onderscheiding bij zijn afscheid als gemeenteraadslid voor de gemeente Dronten. De versierselen werden opgespeld door burgemeester Jean Paul Gebben. Hij prees Vermast als betrokken en integer raadslid. De onderscheiding is een blijk van waardering voor de inzet van Vermast in de gemeenteraad.

De politicus is 19 jaar actief geweest in de raad van Dronten. In die periode was hij voorzitter van het Presidium, de werkgeverscommissie en de Vertrouwenscommissie. Daarnaast was Vermast actief voor diverse maatschappelijke organisaties.

Paul Vermast is gestopt als raadslid in Dronten omdat hij in de gemeente Hoogeveen aan de slag gaat als raadsadviseur. Hij wordt namens GroenLinks in de gemeenteraad opgevolgd door Hans Hofmeijer-Boon.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel