Politie: Overleden man op Beemdlaar was slachtoffer van noodlottig ongeval

ALMERE • Di 27 september 2022 | 16:29 • Dinsdag 27 september 2022 | 16:29

De gewonde man die in mei overleed op de Beemdlaar in Almere Haven is geen slachtoffer geworden van een misdrijf, maar van een noodlottig ongeval. Dat meldt een woordvoerder van de politie.

Een voorbijganger vond de man op zondagochtend 22 mei rond 06.45 uur naast zijn fiets, vlakbij de kruising met de Meerveldstraat in Haven. Hulpdiensten probeerden de man te reanimeren, maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Volgens de politie was het slachtoffer een 38-jarige man uit Almere. Hij zou om 02.30 uur zijn vertrokken vanaf de Kornwierde, nog geen kilometer van waar hij werd gevonden.

Volgens de politie was het onbekend hoe de man aan de verwondingen was gekomen. De politie riep daarom getuigen op om zich te melden, om zo meer duidelijkheid te krijgen.

De politiewoordvoerder laat weten dat er uitvoerig en langdurig onderzoek is gedaan naar de oorzaak van het overlijden. "Daarbij is de eindconclusie dat de man slachtoffer is van een noodlottig ongeval met zijn fiets", aldus de woordvoerder. "Hierbij waren geen derden betrokken."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel