Koen Dreesman trekt steun aan raadsakkoord in

LELYSTAD • Wo 28 september 2022 | 10:02 • Woensdag 28 september 2022 | 10:02

Leefbaar Lelystad-raadslid Koen Dreesman heeft zijn steun aan het raadsakkoord in Lelystad ingetrokken. Dat maakte hij dinsdagavond bekend tijdens de gemeenteraadsvergadering.

Dreesman zat tot voor dinsdag in de gemeenteraad als enige vertegenwoordiger van Gemeente Belangen Lelystad. Eind vorige week maakte hij bekend over te stappen naar de fractie van Leefbaar Lelystad. Als vertegenwoordiger van Gemeente Belangen Lelystad stemde hij in juni in met het door elf van de toen veertien partijen ondertekende raadsakkoord. Leefbaar Lelystad heeft dat akkoord echter niet ondertekend.

Dinsdag maakte Dreesman bekend zich te conformeren aan het standpunt van zijn nieuwe partij en zijn steun aan het raadsakkoord dus in te trekken.

Dit artikel is geschreven door verslaggever Kees Bakker. Hij focust zich dit jaar voor Omroep Flevoland en Radio Lelystad op Lelystad. Voor tips: kees.bakker@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel