Man (53) en vrouw (58) overleden bij ongeval Biddingringweg

BIDDINGHUIZEN • Di 18 oktober 2022 | 7:28 • Dinsdag 18 oktober 2022 | 7:28

Bij een ongeluk op de Biddingringweg, de N305 bij Biddinghuizen, zijn dinsdagochtend om 6.30 uur twee doden gevallen. Het gaat om een 58-jarige vrouw uit Dronten die in een personenauto reed en een 53-jarige man uit Veenendaal die in een bestelbus reed. Volgens de politie zijn er vier voertuigen bij het ongeluk betrokken. De inzittenden van de andere betrokken auto’s bleven ongedeerd.

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van het dodelijk ongeval is, maar volgens een woordvoerder is de kans groot dat de dichte mist een rol heeft gespeeld. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en heeft inmiddels meerdere getuigen gesproken.

Direct na het ongeluk werd de Biddingringweg tussen de Gooiseweg en Dronterweg afgesloten voor de hulpverlening. De ongevallen-analysedienst van de politie deed daar onderzoek. Rond 15.50 uur is de weg weer opengesteld voor verkeer.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel