Walibi opent voor het eerst poorten in kerstvakantie

BIDDINGHUIZEN • Wo 19 oktober 2022 | 14:12 • Woensdag 19 oktober 2022 | 14:12

Walibi Holland in Biddinghuizen gaat vanaf dit jaar in de kerstvakantie open. Het themapark houdt van 26 december tot en met 8 januari het winterfestival 'Bright Lights'. Tijdens 'Bright Lights' zijn de attracties uitgelicht en is er extra entertainment.

Normaal gesproken is Walibi tussen oktober en april gesloten. Vorig jaar liet het attractiepark weten ook in de winter open te willen gaan. Dat wil Walibi om te laten zien dat het ook een plek is voor families met kinderen van 6 tot 12 jaar, zegt een woordvoerder. Om die reden houdt het park al evenementen zoals Halloween Spooky Nights en de Kidsrun.

Bij 'Bright Lights' zal er wintermuziek klinken, er knapperen haardvuurtjes en er is glühwein. Als het donker wordt gaan de lampjes aan. Het park gaat vanwege het festival iets later open en het gaat iets later dicht, om 20.00 uur. Wat de extra entertainment inhoudt maakt Walibi op een later moment bekend.

Abonnementhouders hebben toegang tot 'Bright Nights'. Of voor hen een maximumaantal bezoekdagen gaat gelden is nog niet duidelijk. Walibi wil het winterfestival ook de komende jaren houden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel