Vijf kittens gevonden in rolkoffer

ALMERE • Za 22 oktober 2022 | 16:43 • Zaterdag 22 oktober 2022 | 16:43

Medewerkers van de dierenambulance in Almere hebben vijf kittens gevonden in de Staatsliedenwijk in Almere Stad. De dieren zaten verstopt in een rolkoffer die lag op de Churchillweg.

Het is niet bekend hoe de dieren zijn ontdekt. Op foto's van de ambulance lijken enkele kittens geen gezonde ogen te hebben. Ze zijn meegenomen door de dierenambulance. De dieren zijn niet gechipt en van de eigenaar ontbreekt elk spoor.

Zaterdagmiddag plaatste de Dierenambulance Midden Nederland een oproep op Facebook om de eigenaar van de kittens te vinden. Mensen die meer weten worden opgeroepen om contact op te nemen.

Update maandag 24 oktober:
Volgens Dierenasiel Almere gaat het goed met de kittens. Ze zijn tijdelijk in een Almeers gastgezin geplaatst. Als ze groot genoeg zijn, wordt er gezocht naar nieuwe baasjes voor de dieren.

Een medewerker vertelt: "Ze zagen er redelijk goed uit. Ze hadden wel vieze oogjes, maar voor de rest waren ze niet broodmager of ziekjes."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel