Huurders positiever over dienstverlening Mercatus

NOORDOOSTPOLDER • Do 24 november 2022 | 15:28 • Donderdag 24 november 2022 | 15:28

Huurders van Mercatus in Noordoostpolder zijn positiever over de dienstverlening van de woningcorporatie. Dat blijkt uit het jaarlijkse Aedes-benchmarkonderzoek. Mercatus krijgt van huurders een 8,1.

Aedes, de vereniging van woningcorporaties, onderzoekt ieder jaar de cijfers van de verhuurders op het gebied van beschikbaarheid en betaalbaarheid, duurzaamheid, bedrijfslasten, onderhoud en verbetering en het huurdersoordeel. Het totale oordeel van de huurders wordt gevat in een letter (A, B of C). Mercatus is de enige Flevolandse woningcorporatie die positiever is beoordeeld ten opzichte van een jaar eerder: van een B naar een A.

Het oordeel over de andere woningcorporaties in de provincies veranderde dus niet: Chr. Woonstichting Patrimonium kreeg een A, Stichting Oost Flevoland Woondiensten een B, Centrada een C, Woningstichting GoedeStede een C, Stichting Harmonisch Wonen een B en Stichting Woonpalet Zeewolde ook een B.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel