Gemeente in gesprek met bewoners vakantieparken De Boschberg en De Bremerberg

BIDDINGHUIZEN • Do 24 november 2022 | 21:38 • Donderdag 24 november 2022 | 21:38

De gemeente Dronten gaat half december in gesprek met bewoners van bungalowparken De Boschberg en De Bremerberg in Biddinghuizen. Dat zei wethouder Peter van Bergen donderdagavond tijdens de raadsvergadering. Een motie van de CDA, D66, Leefbaar Dronten, VVD, ChristenUnie en Dronten Sociaal om de bewoners en eigenaren van de vakantieparken te betrekken bij de plannen, werd door alle partijen aangenomen.

Naast de motie werd het raadsvoorstel voor het vaststellen van het paraplubestemmingsplan voor recreatieparken aangenomen. Bewoners van De Boschberg en De Bremerberg willen het hele jaar permanent kunnen wonen in hun vakantiehuisje. Op dit moment mag er maar in een deel van de huisjes ook 's winters gewoond worden.

Met de motie wordt het college van burgemeester en wethouders opgeroepen om te onderzoeken op welke manier de beide parken toekomstbestendig, veilig en vitaal te maken. Uiterlijk halverwege 2023 moet hierover meer duidelijk worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel