Overval op filiaal Albert Heijn in Muziekwijk

ALMERE • Zo 4 december 2022 | 16:16 • Zondag 4 december 2022 | 16:16

Een filiaal van Albert Heijn aan de Rimsky-Korssakovweg in de Almeerse Muziekwijk is zondagmiddag iets voor 16.00 uur overvallen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, meldt een woordvoerder van de politie.

Eén overvaller zou de winkel binnengelopen zijn met een steekvoorwerp. De politie ging al snel naar de supermarkt toe, maar de daders waren al weg. Mogelijk zijn ze gevlucht in de richting van een park in de buurt van de winkel.

De politie sluit de betrokkenheid van een tweede persoon niet uit en is even na de overval een Burgernetactie gestart. Ook wordt er een buurtonderzoek uitgevoerd. De politie zoekt naar twee mannen.

Het gaat om een slanke man van ongeveer 1.80 meter lang, die een donkerblauw trainingspak draagt met één witte streep op de broek en een zwarte jas. De andere persoon is volgens de politie een jongen met een zwarte jas en handschoenen met een opvallend wit Nike-logo. De politie vraagt mensen die de personen gezien hebben 112 te bellen en waarschuwt om de mannen niet zelf te benaderen.

Het is nog niet duidelijk of de overvallers iets buit hebben gemaakt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel