Drukte bij tankstation door korting op benzine

EMMELOORD • Ma 5 december 2022 | 16:24 • Maandag 5 december 2022 | 16:24

Bij tankstation BP aan de Urkerweg in Emmeloord reden auto's maandagmiddag af en aan. Automobilisten kregen daar op de verjaardag van Sinterklaas 25 cent korting per liter. De actie was vooraf aangekondigd op sociale media. Klanten betaalden 1,65 euro per liter.

De korting is op basis van de adviesprijs, vertelt eigenaar Laurens Klaassens. "Nederlanders houden van korting", zegt hij. "Tanken doet altijd even pijn in de portemonnee. Door middel van dit kunnen we de pijn een beetje verzachten zo."

Dat de korting goed werd ontvangen, bleek wel uit de lange rijen. "Alles is sowieso duur genoeg", zegt één van de klanten. "Helemaal met de prijzen van alles tegenwoordig. Het is gewoon niet meer te betalen. Een keertje korting mag wel." De eigenaar kreeg dan ook veel blije klanten aan de kassa. "Prijzen zijn natuurlijk ook door de oorlog echt omhoog geschoten. Het begint nu wat te dalen, en vandaag een beetje extra."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel