Stad & Natuur vertrekt uit het Klokhuis

ALMERE • Di 6 december 2022 | 11:03 • Dinsdag 6 december 2022 | 11:03

Stad & Natuur in Almere stopt na acht jaar met de activiteiten in het Klokhuis in Almere Poort. Het gebouw is volgens de organisatie niet meer geschikt om lessen rond natuur en techniek te geven aan schoolklassen. De laatste tijd werden er ook alleen nog weekendactiviteiten georganiseerd.

Stad & Natuur is in Almere op meer locaties actief, zoals kinderboerderij De Beestenbende, De Kemphaan, het Den Uylpark en Het Vroege Vogelbos. Kinderen uit het basis- tot en met voortgezet onderwijs krijgen er les om ze meer bij de natuur te betrekken.

De laatste activiteit in het Klokhuis, het bekende roze taartachtige gebouw, is zondag 18 december. Vanaf 13 uur is er een laatste kinderactiviteit en vanaf 15.00 uur zijn Poortenaren welkom om afscheid te nemen en terug te kijken. Stad & Natuur blijft wel actief in Almere Poort, met activiteiten op het Almeerderstrand. Het Klokhuis is vanaf januari in beheer van de gemeente Almere.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel