Burgemeester en oud-burgemeesters bedanken vrijwilligers

ALMERE • Wo 7 december 2022 | 5:30 • Woensdag 7 december 2022 | 5:30

Almeerse vrijwilligers worden vandaag, op de Nationale dag van de vrijwilliger, in het zonnetje gezet. Dat wordt gedaan door de VMCA (Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere) en waarnemend burgemeester Ank Bijleveld met de campagne ‘Almere Voor Elkaar’.

"Almere heeft duizenden onmiskenbare vrijwilligers die zich inzetten voor anderen. Van de handen uit de mouwen steken, tot samen fietsend op pad. Vrijwilligers hebben een speciaal plekje in ons hart, dus het is de hoogste tijd om alle vrijwilligers van Almere eens goed in het zonnetje te zetten", aldus Nadia Bruijn van VMCA. "Dankzij de vrijwilliger wordt Almere mooier en daarom zeggen we: dankjewel."

In een speciaal gemaakte video bedanken, naast waarnemend burgemeester Bijleveld, ook oud-burgemeesters Annemarie Jorritsma en Franc Weerwind de Almeerders die zich vrijwillig inzetten voor een ander. "Zonder vrijwilligers zou onze samenleving gewoon niet draaien", aldus waarnemend burgemeester Ank Bijleveld. "Jij maakt Almere mooier", zegt oud-burgemeester Weerwind.

De campagne loopt van 7 december tot 31 december. Zo hoopt de VMCA dat alle Almeerse vrijwilligers de video kunnen zien.

Dit verhaal is gemaakt door Yannick van de Wouw. Hij richt zich dit jaar voor Omroep Flevoland en 1Almere op verhalen uit Almere. Voor tips: yannick.van.de.wouw@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel