Automobiliste beland in greppel in het Kuinderbos

BANT • Za 10 december 2022 | 11:43 • Zaterdag 10 december 2022 | 11:43

Een automobiliste is zaterdagochtend in een greppel beland in het buitengebied van Bant. Toen dit ongeluk gebeurde was het mistig en was volgens het KNMI voor het hele land code geel van kracht. De vrouw is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk is gebeurd op het kruispunt van de Schoterweg met de Hopweg in het Kuinderbos. Volgens een getuige vond een voorbijganger de auto in een berm. Die zou toen meteen de hulpdiensten gebeld hebben. Daarna schoten ook andere voorbijgangers te hulp.

De vrouw is vervolgens door de brandweer en ambulancepersoneel uit haar auto geholpen. Het is nog onbekend of er sprake is van letsel bij het slachtoffer. De beschadigde auto is door een berger uit de berm gehaald en meegenomen.

Toen het ongeluk rond 07:15 uur gebeurde, gold er code geel vanwege de mist. Dit is mogelijk ook de oorzaak van het ongeluk. Volgens het KNMI is dit nog de hele middag van kracht, er is naast mist ook kans op gladheid.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel