Floriade krijgt tegel in Walk of Fame

ALMERE • Do 19 januari 2023 | 17:14 • Donderdag 19 januari 2023 | 17:14

De Walk of Fame in Almere Stad krijgt sowieso een tegel met de Floriade. Normaal gesproken komt er maar één nieuwe tegel per jaar bij, maar nu twee omdat de gemeente vindt dat de tuinbouwexpositie een speciale tegel verdient. Almeerders mogen een suggestie doen welke afbeelding er op de Floriade-tegel moet komen te staan.

Ook voor de tweede tegel mogen inwoners ideeën inzenden. Het onderwerp mag van alles zijn. Als het maar gaat om mensen of gebeurtenissen die iets hebben betekend voor de stad.

De Walk of Fame route loopt door het centrum van Almere Stad. Eerder kregen de dierenambulance, opa Joop en de eerste bewoner van Almere een plek op de Walk of Fame. In september wordt bekend gemaakt wat er exact op de tegels komt te staan.

Dit verhaal is gemaakt door verslaggever Roosanne Middelhuis. Zij focust zich dit jaar voor Omroep Flevoland en 1Almere op verhalen over Almere. Voor tips: roosanne.middelhuis@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel