Wereldster Billie Eilish schittert ook deze zomer op podium van Lowlands

BIDDINGHUIZEN • Wo 1 februari 2023 | 11:27 • Woensdag 1 februari 2023 | 11:27

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish, techno-dj Charlotte de Witte en Florence + The Machine staan komende zomer op het podium van Lowlands in Biddinghuizen. Dat maakte organisator MOJO woensdagochtend bekend.

Lowlands vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 augustus. Bezoekers zijn dit jaar wel 45 euro meer kwijt voor een kaartje, want de prijs is gestegen naar 300 euro, door onder meer de hoge prijzen voor bijvoorbeeld energiekosten. Ook vorig jaar was er al een prijsstijging te zien.

Billie Eilish trad ook in 2019 al op. Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg is tevreden dat ze ook dit jaar naar het festival komt. "Dat is de grootste die je op dit moment kan hebben. Alles wat daarbij komt is ook zeer goed gelukt tot nu toe. En er komt nog veel meer." Verder staan onder anderen Nothing But Thieves, Loyle Carner, Underwold en Jessie Ware op het programma.

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 11.00 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel