Opnieuw asfaltering nodig bij Hogering door loslatend wegdek

ALMERE • Do 9 februari 2023 | 15:51 • Donderdag 9 februari 2023 | 15:51

Een deel van de net geopende Hogering in Almere moet opnieuw worden geasfalteerd omdat het wegdek op sommige plekken loslaat. Dat meldt de provincie. Het asfalt is aangebracht bij te koud weer en heeft daarom niet goed kunnen hechten. Hierdoor zijn er gaten in het wegdek ontstaan.

Op verschillende plekken zijn noodreparaties uitgevoerd. Het gaat om het traject in beide richtingen tussen de Contrabasweg en de Hollandsedreef. Na drie jaar werken werd de verbrede Hogering in december geopend. De provincie verwacht dat er in maart of april opnieuw wordt geasfalteerd. De aannemer gaat het asfalt op eigen kosten vervangen. Ook worden er als dat nodig is tussentijdse noodreparaties uitgevoerd.

Over het asfalt op de rest van de Hogering zijn geen problemen gemeld. Dit asfalt is op een ander moment door de aannemer aangebracht. Langs de Hogering staan borden om automobilisten te waarschuwen voor het slechte wegdek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel