Twee gewonden bij poging overval Jumbo supermarkt Geinplein Almere

ALMERE • Wo 15 februari 2023 | 21:47 • Woensdag 15 februari 2023 | 21:47

Twee gemaskerde mannen hebben woensdagavond geprobeerd de Jumbo supermarkt aan het Geinplein in Almere Stad te overvallen. Twee medewerkers van het buurtpreventieteam probeerden de overvallers tegen te houden en raakten gewond.

Toen de supermarkt de winkel rond 21.00 uur wilde sluiten, renden twee mannen met een vuurwapen de winkel in. Als ze kort daarna weer naar buiten willen rennen, zien medewerkers van het buurtpreventieteam dit. Er ontstaat een worsteling, waarbij één van de overvallers een medewerker met een vuurwapen tegen het hoofd slaat. Daarna rennen de verdachten naar buiten, waar weer een worsteling ontstaat met een andere medewerker van het preventieteam. Die wordt vervolgens op de grond geduwd en de verdachten gaan er vandoor.

De politie zegt met veel getuigen te hebben gesproken. Het is niet bekend hoe het met de medewerkers op dit moment gaat. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel