Illegale toegangskaarten Opwekking voor camping in omloop

BIDDINGHUIZEN • Do 25 mei 2023 | 19:55 • Donderdag 25 mei 2023 | 19:55

Voor de pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen zijn valse toegangskaarten voor de camping in omloop. Die worden aangeboden via Marktplaats. De organisatie kwam daarachter toen er een melding binnenkwam dat verschillende registratienummers van reserveringen niet klopten.

Die registratienummers heb je nodig om het kampeerterrein op te komen. "We hebben geen zicht op hoeveel toegangskaarten er vervalst zijn," zegt de directeur van Opwekking, Ruben Flach. Hij vindt het dan ook jammer dat ook zijn festival gebruikt wordt om mensen op te lichten.

Voor de mensen die twijfelen of je wel een goed kaartje hebt, kan je gewoon de organisatie contacten. "Je kunt ons gewoon bellen of mailen en dan kunnen wij checken of je kaartje wel klopt of niet." De camping is inmiddels wel vol, dus mocht je een vervalste reservering hebben wanneer je aankomt op het parkeerterrein, mag je helaas niet het campingterrein op, zegt directeur Flach.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel