Finalewedstrijd City tegen Emmen in 45 minuten uitverkocht, ook seizoenkaarten gaan hard

ALMERE • Zo 4 juni 2023 | 17:54 • Zondag 4 juni 2023 | 17:54

De eerste finalewedstrijd tussen Almere City FC en FC Emmen in het Yanmar Stadion is zondag binnen 45 minuten uitverkocht geraakt. De twee ploegen spelen dinsdag 6 juni om 20:00 uur de eerste wedstrijd in Almere om een plek in de Eredivisie te bemachtigen.

De uitwedstrijd in Emmen wordt zondag 11 juni om 18:00 uur gespeeld. In het Yanmar Stadion is plek voor 4.501 supporters.

De ploeg van trainer Alex Pastoor won zaterdag in een uitverkocht Yanmar Stadion, na verlenging en een strafschoppenserie, de halve finale van VVV Venlo. Na 120 minuten voetballen stond er een 1-1 stand op het scorebord. De allesbeslissende strafschoppenserie won Almere met 2-0, vooral dankzij de gelauwerde Almeerse doelman Nordin Bakker, die de beslissende strafschop tegenhield.

Seizoenkaarten gaan hard
De tegenstander van de Almeerse profs speelt om lijfsbehoud in de eredivisie. De ploeg van Dick Lukkien was zaterdag in eigen huis met 2-0 te sterk voor NAC. Aanstaande dinsdag worden de FC Emmen-spelers ontvangen in een volledig uitverkocht Yanmar Stadion.

Naast de normale kaartverkoop, gaat het ook hard met de seizoenkaarten van City FC. Inmiddels hebben meer dan 1750 supporters een seizoenkaart van de Almeerse club voor komende jaargang.