Ivy (6) is verliefd op een voetballer van City en iedereen mag het weten

ALMERE • Do 8 juni 2023 | 6:06 • Donderdag 8 juni 2023 | 6:06

Nu Almere City FC kans maakt op promotie naar de Eredivisie wordt het enthousiasme voor de club steeds groter. Maar er zijn natuurlijk ook fans die de club al veel langer steunen. En sommige zijn nog jong, zoals de 6-jarige Ivy van Gogh.

Ivy heeft één grote favoriet in het team en dat is voetballer Thomas Poll. Hij is voor haar de leukste, de knapste en natuurlijk de aller, allerbeste speler van de club. Poll heeft een speciaal plekje in haar hart. Op haar kamertje heeft ze een speciaal plekje voor Thomas aan de muur; een poster met de voetballer in actie.

"Ik ben verliefd op hem", zegt Ivy. "Omdat 'ie zo knap is." Ivy is groot fan van Almere City FC. Zij gaat vaak met haar vader en moeder naar wedstrijden van de club. Als ze dan langs het veld staat, komt Thomas Poll vaak wel even gedag zeggen. "Als ze gewonnen hebben, dan komt hij altijd even bij me langs."

Thomas Poll weet dat Ivy dol op hem is. Iedereen mag dat weten. "Hij vindt mij ook leuk", zegt Ivy. "Maar hij is niet verliefd op me, denk ik." Ivy weet dat het nooit iets zal worden tussen hen. "Omdat hij veel ouder is dan ik. Want als ik 16 ben dan is hij wel 45 of zo." Toch heeft Ivy stiekem wel een wens. "Ik zou wel een keertje met hem uit willen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel