Motorcoureur Kevin Valk crasht hard op Imola

DRONTEN • Zo 11 mei 2014 | 17:50 • Zondag 11 mei 2014 | 17:50
Motorcoureur Kevin Valk uit Dronten is zondag in Italië op het circuit van Imola hard ten val gekomen. De Drontenaar raakte bij een remmanoeuvre een tegenstander en kwam met een snelheid van 170 kilometer per uur in de grindbak terecht. Hij liet achteraf weten dat de crash zijn fout was.

Valk ging als zestiende rijder van start maar wist al snel naar voren te komen. In de vierde ronde van de wedstrijd lag hij op de tiende plaats.

Door de valpartij zakt Valk in het klassement van de derde naar de vijfde plaats. De derde wedstrijd van het Superstock 1000 kampioenschap in Italië werd gewonnen door de Tsjech Ondrej Jezek.