Visser verbaasd over snelle carrière Max Verstappen

DRONTEN
Autocoureur Beitske Visser uit Dronten is verbaasd dat racetalent Max Verstappen nu al de overstap maakt naar de Formule 1.

Ze had verwacht dat hij eerst een jaar ervaring zou opdoen in een klasse net onder de koningsklasse van de racesport. Max Verstappen is net als Beitske Visser ooit begonnen op de kartbaan. Na één jaar in de Formule 3 maakt hij al heel snel de overstap naar de Formule 1. Ooit hoopt Beitske Visser die zelf ook te bereiken.

Voorlopig blijft ze actief bij het Spaanse racingteam AVF. Daarvoor komt ze half september weer in actie op de Hungaroring in Hongarije.

reacties (5)

 • Jond

   

  Hoezo jaloers?? Het zal nooit wat worden met Beitske V. Misschien moet ze iets minder de publiciteit opzoeken.

  reageer
 • Beetje jaloers?

   

  Dit klopt van geen kant, Max is namelijk echt een talent terwijl Beitske gewoon een goede rijder is. Max werd gestalked door een aantal teams waaronder ook Ferrari en McLaren maar hij koos voor dit team vanwege de kids-club waarbij hij wel gelijk F1 kan rijden. Zij kan ook wel eens in een stoeltje belanden maar zal daar wel voor moeten dokken wat geen schande is want dat deden/doen Albers, Vd Garde, Frijns en Doornbos ook.

  reageer
 • klaas

   

  helaas is met geld niet alles tekoop mw visser

  reageer
 • Joop

   

  Verstappen doet het meer dan goed in alles waar hij instapt Bovendien weet zijn vader hoe het werkt in deze wereld Ik zit met smart te wachten op de start van het volgende seizoen En met mij vele andere

  reageer
 • racekees

   

  De jongen doet het goed. maar rekening houden dat de beginnende coureurs flink inschrijf geld betalen om proef te draaien in de F1.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert