SC Emmeloord opnieuw succesvol in districtsbeker

EMMELOORD • Do 28 augustus 2014 | 23:12 • Donderdag 28 augustus 2014 | 23:12
De voetballers van Sportclub Emmeloord hebben donderdagavond ook het tweede duel in de bekerpoule van de districtsbeker Noord gewonnen. De ploeg van trainer Dick Schuurman was met 4-3 te sterk voor derdeklasser Ruinen.

De Emmeloorders kwamen na vier minuten op voorsprong door een doelpunt van Gökhan Pala. Een minuut later kwam de derdeklasser al weer op gelijke hoogte. Vlak voor rust liep de thuisploeg uit naar 3-1. Na de pauze koos Sportclub Emmeloord voor de aanval en dat loonde de moeite. Bastiaan Tabak tekende voor de aansluitingstreffer: 3-2. Twee doelpunten van Gerke Schaap beslisten het duel in Emmeloords voordeel.

Zondag speelt Sportclub Emmeloord op eigen veld het laatste duel in de bekerpoule. De ploeg heeft tegen HODO uit Hollandscheveld dan aan een punt genoeg om de volgende fase van de districtsbeker te bereiken.