ASV Dronten bekert verder

DRONTEN
Eersteklasser ASV Dronten heeft de volgende ronde van de districtsbeker Oost bereikt. De ploeg van trainer Raymond Schuurman speelde op eigen veld met 1-1 gelijk tegen De Zweef uit Nijverdal. Dit resultaat was voldoende om verder te gaan in het bekertoernooi.

De Drontenaren kwamen na een klein kwartier op voorsprong via een benutte strafschop van Jeroen van der Meer. Vlak voor rust scoorde De Zweef de gelijkmaker. In de tweede helft kreeg de thuisploeg nog een aantal kansen, maar deze werden niet verzilverd.

reacties (9)

 • Asv Dronten

   

  Ernesto heeft het prima gedaan in de voorenerreiding en ons aangenaam verrast. Gaat zeker in de basis starten volgende week. Scoorde onder meer twee keer tegen een hoofdklasser en had ook al een paar assists. Snelle, balvaardig jongen. Met een hele bijzondere, aardige, vader bovendien ;)!

  reageer
 • Asv Dronten

   

  Sjaak weet blijkbaar niet beter. Gewoon niet op reageren. Gelukkig zijn er genoeg mensen in Dronten die wel met respect naar BAS en Biddinghuizen kijken.

  reageer
 • Jasper

   

  Dronten heeft eindelijk een goede keeper om de slechte verdediging te compenseren. Verrassend dan Seymonson daar speelt, hoe speelde hij? In de samenvatting nauwelijks gezien. Iemand meer info daar over?

  reageer
 • BAS

   

  Zo, Sjaak. Heb je nog meer van die goede verhalen?

  reageer
 • Sjaak

   

  Jaap is niet goed bij zijn hoofd en dat straalt BAS ook een beetje uit en daarom zal het ook nooit iets worden in het achter gebleven Biddinghuizen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sjaak

   

  Jaap is zeker supporter van BAS.

  reageer
 • Tsja

   

  Leg me eens uit waar dat op gebaseerd is. Asv Dronten begon heel zwak in de voorbereiding, maar in de beker verlies je nipt van de nummer 4 in de eerste klasse D van vorig jaar en win je verdiend bij een hoofdklasser en de nummer twee van 1D vorig jaar. Ook tegen een andere eerste klasser gisteren was het niet geweldig maar asv Dronten was duidelijk de betere ploeg met een aardig eerste half uur. Dit waren tegenstanders die gemakkelijke meekonden in de eerste klasse en toch bekert asv Dronten verder.... Asv Dronten zal het zeker niet gemakkelijk krijgen met een zwaar programma in het begin, maar jouw conclusie lijkt me meer ingegeven vanuit een wens dan gebaseerd op feiten.

  reageer
 • Jaap de optimist, je bent altijd van harte welkom op kleiveld 5 voor een onvervalst potje top voetbal!

  reageer
 • Jaap

   

  Er zal maar 1 stap gemaakt worden dit seizoen. En dat is de stap naar de 2e klasse.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert