Unicum verder in districtsbeker

LELYSTAD • Di 2 september 2014 | 23:26 • Dinsdag 2 september 2014 | 23:26
De voetballers van vv Unicum hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De Lelystedelingen hadden in Uddel tegen derdeklasser Prins Bernhard genoeg aan een 1-1 gelijkspel om verder te bekeren.

De ploeg van trainer Edwin van Ankeren kwam in de eerste helft op voorsprong door een benutte strafschop van Arthur van der Veen. In de tweede helft waren er volgens de oefenmeester voldoende mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden, maar deze werden niet benut.

Prins Bernhard moest winnen om de volgende ronde te bereiken en ging op zoek naar de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd viel de gelijkmaker en creëerde de thuisploeg nog een slotoffensief, maar dit leverde geen doelpunten meer op.