Voorzitter wil met Flevo Boys naar Topklasse

EMMELOORD
Voorzitter Fred Moes van Flevo Boys wil dat de voetbalclub dit seizoen in de top drie van de hoofdklasse C eindigt. Via een periodetitel zouden de Emmeloorders kunnen promoveren naar de Topklasse, zegt Moes.

Deze doelstelling is veel ambitieuzer dan die van trainer Wiljan Mossing Holsteyn, die tijdens de voorbereiding aangaf dat hij met Flevo Boys in het linkerrijtje wil eindigen. Volgens Moes is deze ambitie ondertussen achterhaald.

Mossing Holsteyn is niet blij met de uitspraken van zijn voorzitter. Hij vindt dat Moes de club moet besturen en zich niet moet bemoeien met technische zaken.

reacties (13)

 • gjr

   

  je kunt hem zijn spelerspas wel geven, maar dat heeft volgens mij geen zin. 15 Juni sloot de overschrijvingstermijn en toen was hij nog lid van Flevo Boys. Alleen als hij dispensatie krijgt kan hij bij SCE voetballen.

  reageer
 • Berend

   

  Flevo boys heeft gewoon een uitstekende voorbereiding gedraaid. Alle wedstrijden gewoon waarbij meerdere hoofdklassers de tegenstanders waren. En waar bezeer jij zwakke tegenstanders op? de einduitslag?

  reageer
 • Polderboer

   

  Onzin, de doelstelling van de voorzitter komt niet overeen met de doelstelling met de trainer. De verwachtingen zijn neem ik aan doorgenomen met het bestuur en de trainer. Wanneer de voorzitter dan plotseling veranderd van doelstelling van Linker rijtje naar promotie naar de Topklasse. is dit raar te noemen en onnodige druk opleggen waar niemand wat aan heeft. deze man heeft totaal geen verstand van voetbal

  reageer
 • Wacko

   

  Laat de club er eerst maar eens voor zorgen dat de basis, aantal senior leden (vaak ook trainer/leider bij jeugd) weer toeneemt. Daar heeft een club meer aan dan schulden maken om Topklasse te spelen. En geef die Boundati zijn spelerspas, zodat hij naar sc Emmeloord kan.

  reageer
 • Sjaak

   

  Volgens mij stelt een TC de trainer aan en in overleg met het bestuur wordt er een doelstelling bepaalt, vervolgens gaat de trainer met de groep aan het werk om zo dicht mogelijk bij de doelstelling te eindigen, ik kan me niet voorstellen dat de TC de doelstelling zoals door de voorzitter genoemd aan de trainer heeft mee gegeven, iedereen met een beetje verstand weet dat Topklasse eigenlijk voor Flevoboys financieel niet haalbaar is en ze gewoon lekker in de Hoofdklasse moeten blijven voetballen en dan zo hoog mogelijk eindigen, deze voorzitter roept maar iets en denkt dan ook nog dat men hem serieus neemt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kenner

   

  Volgens mij bepaalt het bestuur de ambities van een club en mag een trainer er invulling aan geven. Lijkt mij dus niets met de uitspraken van de voorzitter. Nog mooier zou zijn als ze de ambitie hebben om met eigen spelers dat niveau te bereiken!

  reageer
 • Jan de Wilde Emmeloord

   

  Je hebt een sterke selectie met een goede trainer is het dan zo verkeerd om ambitieus te zijn. Een voorzitter heeft zijn functie niet voor niets en is daardoor vrij in het uiten van een doelstelling. Of het doel (topklasse op termijn) ook wordt gerealiseerd hangt van veel factoren af (o.a. blessures, schorsingen etc.). Wat mij betreft een compliment voor de voorzitter, d.w.z duidelijkheid en geen vaag gewauwel.

  reageer
 • Realist

   

  Laat de voorzitter zulke uitspraken aub niet meer voor aanvang van de competitie doen. Sta je na 20 wedstrijden in de top 3 en dan zeg je zoets komt het al heel anders over. Bovendien, ik herinner me nog dat dit team vorig jaar in de beker gewoon met 5-0 verliest van een 1e klasser en toen het er in de competitie om ging, verloor van de uiteindelijke degradanten uit de hoofdklasse C. Dat overkomt een Topklasse waardig team niet.

  reageer
 • Optimist

   

  Zag deze man gisteren langs het veld lopen, straalt echt een voetbalkenner uit die er veel verstand van heeft. Ik denk dat zijn optimisme daar ook op gebaseerd is, hij is zelf 15 jaar trainer geweest bij een betaald voetbalclub en heeft zijn trainers ambities aan de kant geschoven om voorzitter van Flevoboys te kunnen worden en daar zijn we hem nog steeds dankbaar voor. De voorzitter is nu in beeld om de opvolger van Jan de Jonge te worden bij Heracles, maar ik hoop echt van harte dat we hem kunnen behouden voor Flevoboys. Ik ga er vanuit dat wanneer onze trainer de doelstelling niet haalt en dit na 4 wedstrijden gaat blijken, dat de voorzitter zelf de trainer gaat opvolgen.

  reageer
 • tja

   

  vorig jaar na een X aantal gewonnen wedstrijden riepen ze het ook al, nu al voor de aanvang van het seizoen, nu gaat iedereen weer glimlachen

  reageer
 • Ron

   

  Twee wedstrijden verliezen en de trainer vliegt eruit nu. Het seizoen moet nog beginnen en de voorzitter en trainer spreken al met 2 monden.

  reageer
 • Sjaak

   

  Een voorbeeld van schoenmaker blijf bij je leest, hoe kan zo'n man nou zulke uitspraken doen.

  reageer
 • Robbie

   

  Waar baseert de voorzitter dit op. Op de bekeruitslagen tegen hele zwakke tegenstanders ? Laat FlevoBoys maar gewoon voor het linkerrijtje gaan. Moes moet niet zo hoog van de toren blazen. Komt alleen maar arrogant over.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert