Spelersgroep Flevo Boys wil verder met trainer

EMMELOORD
De spelersgroep van voetbalclub Flevo Boys wil ook na dit seizoen verder met de huidige trainer Wiljan Mossing Holsteyn. Dit zegt aanvoerder Arjen Postma van de zaterdaghoofdklasser. Ook Mossing Holsteyn zelf ziet een langer verblijf in Emmeloord wel zitten.

Het contract van de oefenmeester loopt aan het einde van dit seizoen af. Voorzitter Fred Moes liet deze week weten dat het bestuur en de trainer in oktober met elkaar in gesprek gaan.

Moes liet weten dat binnen het bestuur van de club nog twijfels zijn over een langer dienstverband met de coach. Dit omdat de club met de vorige trainer Willem Brouwer een negatieve ervaring had, nadat zijn contract na drie jaar met nog een seizoen was verlengd. Brouwer leverde destijds na tegenvallende resultaten zijn contract in.
reacties (2)

 • Klaas

   

  Ze hebben 1 wedstrijd in de competitie gespeeld als ze er een paar achter elkaar verliezen wil ik ze nog wel een keer horen

  reageer
 • Sjaak

   

  Het is geen Urk hoor, de trainer wordt afgerekend op het totaal plaatje niet op een paar verloren wedstrijden anders hadden ze hem 2 jaar terug ook wel weggestuurd nadat ze net in de Hoofdklasse bleven. Nee als Urk degradeerd zal daar de trainer wel weggestuurd worden.

 • wr

   

  bestuur en verstand van voetbal! Laat er eerst maar eens mensen met voetbal verstand in het bestuur plaats nemen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert