City FC wint met 4-2 van FC Oss

ALMERE • Vr 12 september 2014 | 19:32 • Vrijdag 12 september 2014 | 19:32
In de Jupiler League heeft Almere City FC vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Oss met 4-2 gewonnen. Bij rust was het nog 2-1 voor de gasten. Met de zege kwam er een einde aan een negatieve reeks van vier nederlagen op rij.

In de 20e minuut kregen de Almeerders een strafschop, maar debutant Leon de Kogel zag zijn inzet gekeerd door keeper Nick Hengelman. Na een half uur spelen kwamen de gasten op voorsprong door een doelpunt van Jorzolino Falkenstein. Een paar minuten later werd het zelfs 2-0 nadat doelman Marco van Duin blunderde op een afstandschot van Lorenzo Pique.
Vlak voor rust maakte City FC toch nog de aansluitingstreffer. De Almeerders kregen opnieuw een strafschop na een handsbal. Vincent Janssen benutte deze penalty wel en zo gingen beide ploegen rusten met die 2-1 stand.

Almere City FC kwam via een rake kopbal van Mamedov langszij. De gelijkmaker leek de Almeerders vleugeltjes te geven want 3 minuten later scoorde invaller Fabian Serrarens de 3-2 voor de thuisploeg. Leon de Kogel mocht de allesbeslissende 4-2 binnenschieten.

Opstelling Almere City FC: Van Duin, Bouma, Toet, Keller, Quasten, Sneijder (Dissels), Kip (Serrarens), Salasiwa, Mamedov (Ahannach), De Kogel, Janssen.