ASV Dronten boekt monsterzege

DRONTEN
Eersteklasser ASV Dronten heeft de eerste competitiezege van het seizoen geboekt. Op eigen veld won de ploeg van Raymond Schuurman met 5-1 van Go Ahead Kampen.

De Drontenaren stonden bij rust al met 3-0 voor door treffers van Jodi de Boer, Ernesto Seymonson en Rik Breemhaar. Na rust scoorde Jeroen van der Meer nog twee keer voor de thuisploeg.

De andere uitslagen van Flevolandse ploegen tot en met de tweede klasse:
2e klasse G Oost:
BAS - De Merino's 2-5

VIOS Vaassen - Unicum Lelystad 2-1

Lelystad'67 - ESC 0-2

2e klasse B West:
Odysseus'91 - Zeewolde 0-1

Woudenberg - FC Almere 5-2

reacties (10)

 • flevostar dronten

   

  ik ben het helemaal met je eens. Asvdronten krijgt alle aandacht. Onze g -voetballers van sc. Flevostar spelen competitie in Zwolle. Geen enkele krant en omroep Flevoland bieden daar aandacht aan terwijl er goed gespeeld wordt en voetballende flevolanders kan een voorbeeld nemen aan G-voetballers. geen rare dingen tegen de scheidsrechter en spelen met plezier. Dus wie durft de uitdaging aan om onze spelers in het zonnetje te zetten!!!

  reageer
 • jeroen

   

  zijn er geen beelden

  reageer
 • Sjaak

   

  Zijn er nog meer clubs van enig niveau dan in Flevoland ??? BAS matig clubje zonder ambitie, SVL al jaren niets meer dan een redelijke 2e klasser, Unicum het hoogste niveau wat je daar kan halen is boven op een tafel naar een dramatisch voetballend hoopje spelers te kijken, nee dan zijn Reaal en Swift nog clubs met ambitie, misschien komt dat wel door familie band van de trainers.

  reageer
 • KC

   

  Juist, maar voor de overige Flevolandse clubs was het een slecht weekend!

  reageer
 • Calimero

   

  Helemaal mee eens. Ik speel al jaren met mijn knikkerteam in de Topklasse hoor, en we hebben gisteren met wel 42-17 gewonnen..... ;)! Klasse asv Dronten!!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Nieuws

   

  Nieuws is nieuws omdat iets mensen interesseert. Dat wordt weergegeven. Korfbal staat nou eenmaal niet hoog op het lijstje van veel mensen. Als promovendus is het seker een monsterscore, helemaal omdat de tegenstander uit de hoofdklasse komt

  reageer
 • Trots

   

  Klasse asv Dronten, topprestatie!!!!

  reageer
 • Mic

   

  Voor voetbal is het toch een aardige uitslag. Maar voetbal met korfbal vergelijken is als appels met peren vergelijken...

  reageer
 • Een Korfbal Supporter.

   

  Het is wel weer voetbal wat de klok slaat op omroep flevoland. 5-1 noemt men een monsterscore. Het is maar eerste klasse hoor. De Korfbal speelt overgangsklasse hoor. En wint met 14-10. 24 doelpunten tegen 6 van de voetbal. Wat is nu een monster score. Laat eens wat andere sporten aan bod komen redactie.

  reageer
 • Klasse van 1!!!! En 9 wint 0-3 uit bij Swift! Man man wat een gouden tijden!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert