SC Emmeloord speelt eerste thuiswedstrijd gelijk

EMMELOORD • Zo 14 september 2014 | 15:58 • Zondag 14 september 2014 | 15:58
De voetballers van Sportclub Emmeloord hebben zondagmiddag de eerste thuiswedstrijd in de tweede klasse gelijk gespeeld. Op sportpark Ervenbos werd het 2-2 tegen Frisia uit Leeuwarden.

Al vroeg in het duel kwam SCE op achterstand. Brahim Boundati scoorde voor rust de gelijkmaker. Na rust kwamen de Friezen opnieuw op voorsprong maar na een benutte strafschop van Laurens Rasing werd het 2-2. Net voor tijd kregen een speler van Frisia en Sjors Hendrikse van SC Emmeloord na twee keer geel een rode kaart.

Sportclub Emmeloord heeft na twee duels nu twee punten in de tweede klasse K van het district Noord.