Flevo Boys wint SV Urk verliest

FLEVOLAND • Za 27 september 2014 | 16:49 • Zaterdag 27 september 2014 | 16:49
Hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord heeft het duel tegen Drachtster Boys met 1-0 gewonnen.

De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn had veel moeite om grip op de tegenstander te krijgen. De beste kans in de eerste helft kwam van Arjen Spaan.
In de tweede helft kreeg Flevo Boys veel kansen en Dennis van der Wal maakte in de laatste minuut op een prachtige manier de winnende treffer.

Na vier wedstrijden hebben de Emmeloorders nu 10 punten. Die andere hoofdklasser SV Urk verloor in Harkema met 2-0 van Harkemase Boys. SV Urk heeft na vier duels 2 punten.