Ruime nederlaag koploper Flevo Boys

EMMELOORD
Koploper Flevo Boys heeft zaterdagmiddag een gevoelige nederlaag geleden in de Hoofdklasse C. De Emmeloorders waren op eigen veld niet opgewassen tegen Excelsior'31. De gasten uit Rijssen waren met 4-1 te sterk voor de ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn.

Na een overtreding van Dennis van der Wal kreeg Excelsior'31 een strafschop. Deze werd in de 33e minuut benut door Tim Letteboer. Een minuut later was het alweer raak. Hakim Ezafzafi bepaalde de ruststand op 2-0 voor de gasten.

Na de pauze begon Flevo Boys iets beter en dat leverde in de 60e minuut de aansluitingstreffer op. Dennis van der Wal knikte een hoekschop van Arjen Postma binnen. Excelsior '31 kwam echter niet meer in de problemen en scoorde daarna nog twee keer. In de slotfase kreeg Wesley de Klein nog een rode kaart en moest vertrekken.

Andere uitslagen tot en met de 2e klasse in Flevoland:

1e klasse D Oost:
ASV Dronten - DOS'37 4-3

2e klasse G Oost:
BAS - Renswoude 2-3
Unicum Lelystad - ESA 3-2
De Merino's - Lelystad'67 0-2

2e klasse B West:
TAVV - Zeewolde 3-1
FC Almere - Aalsmeer FC 3-2


reacties (12)

 • Urker

   

  Rode kaart lijkt me terecht, penalty nog al goedkoop gegeven!

  reageer
 • Niet arrogant, gewoon beter

   

  jij zou een andere sport op moeten gaan zoeken om te bezoeken... wat een rare reactie. trouwens...gezien de samenvatting had ie alle reden om arrogant tegen jullie te doen, hebben alleen de achterkant van deze man gezien in het voorbij rennen.

  reageer
 • Lely

   

  Jammer voor Flevoboys... IDronten wint 4-3 met een uitstekende Seymonson, 3 goals. Geweldig dat hij is opgebloeid nadat het niet was gelukt bij unicum. Unicum zelf doet het ook aardig. Scoren makkelijker dan vorig jaar maar krijgen ook meer goals tegen ten opzichte van vorig jaar, hoe dat kan? Geen idee.. Levert veel open wedstrijden op met veel goals aan beide kanten. Aardige ploeg. Svl wint bij de koploper en sluit nu aan bij de top. Al 3 wedstrijden de nul. En dan toewel hun eerste keeper geblesseerd is..

  reageer
 • Supporter

   

  Terechte overwinning voor Excelsior! Wel een belabberde scheids, had de wedstrijd totaal niet onder controle en fluit voor alles. De meningen waren verdeeld over de rode kaart en de penalty. De beelden maar eens goed bekijken.

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Kampioenen!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • kees

   

  Nou terecht of onterecht? Ach de onderste heb fboys gehad,nu kunnen ze showen. Volgende week makkie tegen dvs33 uit.

  reageer
 • Tuurlijk

   

  haha ja Henk

  reageer
 • Sjaak

   

  terecht verloren een hele goede ploeg hoor Excelsior, jammer van de rode kaart wat ik er van gehoord heb had geel ook gekund maar misschien dat de beelden uitsluitsel geven. Maar Flevoboys zal wel een tandje bij moeten schakelen want op deze manier voetballen gaat meer punten kosten dit seizoen.

  reageer
 • Kd

   

  Tot aan de 0-1 was er niks aan de hand, daarna was Excelsior de bovenliggende partij. Helaas, maar ach, we doen nog gewoon mee!

  reageer
 • henk-druk

   

  onterecht verloren, flevoboys was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, we zijn bestolen!

  reageer
 • wr

   

  niet om aan te zien was het! terecht nederlaag.

  reageer
 • Zie Je Wel

   

  Frenky nu zal je het wel over een dipje hebben kijk maar war Urk tegen hun heeft gedaan

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert