Ruime nederlaag koploper Flevo Boys

EMMELOORD • Za 4 oktober 2014 | 16:34 • Zaterdag 4 oktober 2014 | 16:34
Koploper Flevo Boys heeft zaterdagmiddag een gevoelige nederlaag geleden in de Hoofdklasse C. De Emmeloorders waren op eigen veld niet opgewassen tegen Excelsior'31. De gasten uit Rijssen waren met 4-1 te sterk voor de ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn.

Na een overtreding van Dennis van der Wal kreeg Excelsior'31 een strafschop. Deze werd in de 33e minuut benut door Tim Letteboer. Een minuut later was het alweer raak. Hakim Ezafzafi bepaalde de ruststand op 2-0 voor de gasten.

Na de pauze begon Flevo Boys iets beter en dat leverde in de 60e minuut de aansluitingstreffer op. Dennis van der Wal knikte een hoekschop van Arjen Postma binnen. Excelsior '31 kwam echter niet meer in de problemen en scoorde daarna nog twee keer. In de slotfase kreeg Wesley de Klein nog een rode kaart en moest vertrekken.