Aanklager onderzoekt rellen Almere City FC - NEC

ALMERE
De aanklager betaald voetbal van de KNVB stelt een vooronderzoek in naar de rellen tijdens de wedstrijd tussen Almere City FC en NEC. Vorige week kwam het bij dat duel tot een confrontatie tussen supporters van beide clubs.

Daardoor moest de scheidsrechter de wedstrijd zo'n twintig minuten stil leggen.

De aanklager wil van beide clubs weten welke maatregelen zijn genomen om wanorde te voorkomen of er tegen op te treden. De clubs kunnen tot en met 22 oktober reageren.

reacties (5)

 • Pippo

   

  Jond wat heeft hij dan gezegd of gedaan?

  reageer
 • ikke

   

  misschien moeten ze een betere steward organisatie hebben. die hoofdstewards zijn ook niks waardig. ze staan te slapen, te lullen of zijn de wedstrijd aan het bekijken. het was voor de wedstrijd al bekend dat er necers is het vak zaten. maar werd niks aan gedaan!

  reageer
 • TimvD

   

  Weet ook iemand wat hij precies heeft gezegt?? Hoor van verschillende mensen inderdaad dat van der Eijden de schuld aan eigen supporters gaf.

  reageer
 • Jond

   

  Inderdaad, laten we eens kijken of Arie schuld bekend! En wel graag nuchter, want een bekentenis onder invloed van de nodige promillages klinkt als dezelfde wartaal die hij op de avond van de rellen uitbraakte tegen verschillende partijen. Te weten: zijn eigen organisatie, zijn eigen supporters en vooral tegen de gasten uit Nijmegen. Barbertje (Arie) moet hangen!!

  reageer
 • 036

   

  Kijken of Arie van der Eijden zijn uitspraken van de bewuste avond nog een keer durft te vertellen.. "schuld van almeerse supporters"... Kom maar op met het onderzoek, alles wijst naar de club

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert