Wilko Braam tevreden met seizoensstart asv Dronten

DRONTEN
Aanvoerder Wilko Braam van het eerste elftal van asv Dronten is blij met de seizoenstart van zijn team.

De Drontenaren promoveerden afgelopen seizoen naar de eerste klasse. De ploeg wist uit vijf wedstrijden al negen punten te pakken. Aanvoerder Braam vindt dat asv Dronten niet alleen goed presteert maar ook goed voetbal speelt.

Asv Dronten speelt zaterdag uit bij FC Zutphen. Die ploeg staat 9e met zes punten uit vijf duels, maar volgens Braam een ploeg om rekening mee te houden.

reacties (3)

 • En het mooie is; 9 is de onderhandeling met deze topspeler al geopend. Braam toonde zich zeer ontvankelijk in deze gesprekken en ziet in de toekomst mooie kansen voor zijn rol in 9!

  reageer
 • Guus

   

  Jij bent echt een supporter!

  reageer
 • Supporter

   

  Realistisch beeld van Wilko. We moeten nog gaan zien hoe het gaat tegen de ploegen die we nu tegen gaan komen, maar de start van het seizoen is prima en het voetbal is gewoon hartstikke leuk om naar te kijken. Mooi dat die cynische figuren, die voor het seizoen al meteen riepen dat het toch niks wordt en dat we meteen weer terug zouden keren naar de tweede klasse, voorlopig even de mond wordt gesnoerd! Er zal vast ook een mindere fase komen, maar we hebben nu al vier van de betere ploegen gehad uit 1D, en we kunnen prima meekomen. Nu volhouden!

  reageer
 • Bram

   

  Het seizoen is nog lang! Je blijft in de eerste klasse door te winnen van je concurenten!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert