Beste seizoensprestatie Beitske Visser

DRONTEN
Coureur Beitske Visser uit Dronten heeft zaterdag op het circuit van Jerez de la Frontera haar beste seizoensprestatie neergezet in de Formula Renault 3,5 klasse. In Spanje finishte Visser op een knappe vijfde plek en reed daarmee dik in de punten. In het junioren klassement (rookie klassement) eindigde ze zelfs op de derde plaats.

Het racetalent uit Dronten beleefde een droomstart op Jerez door onmiddelijk zes plaatsen op te schuiven naar de zesde plek. Toen er ook nog een coureur uitviel, schoof ze door naar de uiteindelijke vijfde plaats.

Voor Visser is het de tweede keer dit seizoen dat ze in de punten rijdt. Eerder was ze succesvol op het circuit van Spa Francorchamps in Belgie.reacties (7)

 • Jond

   

  De tweede keer dat ze dit seizoen in de punten rijdt maar wel rondbazuinen dat je goed genoeg voor de formule 1 bent. Beetje vreemd!!!

  reageer
 • tavz

   

  dat geld is zo op als ze niet presteert in zn geld verslindende sport, heeft dus ook sponsoren nodig en daar moet je uiteraard voor presteren!

  reageer
 • eeuhh

   

  Ze doet het niet met de naam maar wel met het geld van degene die haar die achternaam heeft gegeven. Overigens is dit een nette prestatie natuurlijk.

  reageer
 • Arwin

   

  Geloof mij.... Max doet het ook zelf en heeft dit niet aan zijn bekende achternaam te danken.. Vader Jos heeft Max alleen de ins en outs geleerd en erg goed en intensief begeleidt.. Niets meer dan Respect voor zowel Max maar ook zeker voor Beitske... als vrouw in de autosport zo presteren/ver komen is weinigen gegund... ik wens haar het allerbeste en volg haar graag op de voet tijdens haar carriere.

  reageer
 • Bert

   

  Ze doet het prima, ze mag er trots op zijn vooral omdat ze het op eigen kracht doet en niet dankzij een bekende achternaam.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • lezer.

   

  Wat een negativiteit weer. Onze Max moet zijn eerste F1 race nog rijden hoor. Ik vind het super wat deze meid presteerd!

  reageer
 • Albert

   

  Tegen die tijd dat het door begint te dringen dat het niets word is onze Max als 2x wereld kampioen F1.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert