Bekerblamage Flevo Boys, Urk bekert verder

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys is zaterdagmiddag verrassend uitgeschakeld in het toernooi om de districtsbeker. In Stavoren was derdeklasser QVC na strafschoppen te sterk voor de ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn.

Na de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord. Voor Flevo Boys scoorden Jeroen de Groot,Timon Rorije en maakte een QVC speler een eigen doelpunt. In de slotfase werden Dennis van der Wal en Jeroen de Groot uit het veld gestuurd in Friesland.

In de beslissende penalty-serie misten Arnoud Post, Paul Bergtop en Mark Koomen vanaf elf meter voor Flevo Boys. Vorig seizoen wisten de Emmeloorders nog de halve finales van het bekertoernooi te bereiken, waardoor ze dit seizoen mee mogen doen aan het KNVB bekertoernooi.

SV Urk wist wel de volgende ronde te bereiken. In Sneek won de ploeg van trainer Rolf de Boer met 0-2 bij Waterpoort Boys. Voor SV Urk scoorde Cees de Boer en een speler van Waterpoort Boys maakte een eigen doelpunt.

reacties (3)

 • Johan zwiep

   

  ik vind het jammer dat flevoboys er uit ligt drisbeker ligt ik hoop dat flevoboys in KNVB beker berte doet tegen fc gronninge

  reageer
 • John

   

  Nog steeds slechte verliezers die jongens van fl boys

  reageer
 • Ano

   

  Wat een sukkels die emmeloorders wie verliest er nou van een derde klasser!!! En dan gaan ze natuurlijk weer zeggen we wilden gewoon ons puur op de competitie richten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert