Unicum wint bekerderby van Swift'64

LELYSTAD
De voetballers van Unicum uit Lelystad hebben de volgende ronde van de districtsbeker bereikt. Op eigen veld werd Swift'64 uit Swifterbant met 3-2 verslagen.

Halverwege de eerste helft kwam Unicum op voorsprong dankzij een benutte strafschop van Arthur van der Veen. Tien minuten later miste hij een penalty, Swift-keeper Ricardo Telgen stopte zijn inzet. Vlak voor rust maakte Rowald Bont namens de gasten de gelijkmaker.

Vierdeklasser Swift kwam na rust zelfs op voorsprong tegen tweedeklasser Unicum. Tom Roskam scoorde met een fraaie lob. Pim Herrewijn bracht de stand weer in evenwicht. Vlak voor tijd kreeg Arthur van der Veen van Unicum een rode kaart. Toch slaagde de thuisploeg erin te winnen, dankzij een treffer van invaller Twan Wijnants.

reacties (3)

 • in de rogge

   

  Tja wat moet je anders zeggen als je zelf speelt als het weer gisteravond, bar slecht!

  reageer
 • Jan

   

  Deze potjes moet je ook winnen als je veder wil komen. Wat die aanvoerder van unicum zegt als ze alles met slecht voetbal winnen worden ze kampioen en winnen ze de beker. Mooi toch.

  reageer
 • Flevo

   

  Jammer hoor, zeker ook voor de voorzitter... Volgende keer beter... Voorzitter, laat nu het hondje maar even lekker uit in de herfstbries... Even lekker uitwaaien en dan komt het wel goed

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert