Flevo Boys moet punten delen met WHC

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag thuis met 2-2 gelijkgespeeld tegen WHC uit Wezep. Bij rust stonden de Emmeloorders met 2-1 achter. Door het gelijke spel verspeelt Flevo Boys de gedeelde koppositie in de hoofdklasse C.

Flevo Boys keek in de eerste helft tegen 2-0 achterstand aan maar vlak voor rust bracht Frank Post de Emmeloorders terug in de wedstrijd. Na rust scoorde Aran Nijboer de gelijkmaker. In de slotfase raakte Randy Jelies geblesseerd en werd met een brancard van het veld gedragen. Aanvoerder Arjen Postma kon in de tweede helft zijn rentree maken bij de Emmeloorders.

Komende woensdag speelt Flevo Boys in de derde ronde van de KNVB beker thuis tegen eredivisieclub FC Groningen.

Overige uitslagen:

1e klasse D Oost:
asv Dronten - ASC Nieuwland 1-1

2e klasse G Oost:
BAS - ESA 3-1

Unicum Lelystad - ESC 4-1

VIOS Vaassen - Lelystad'67 1-3

2e klasse B West:
FC Almere - Zeewolde 3-1
reacties (10)

 • Andries

   

  Unicum vocht vorig seizoen voor klassebehoud en staat nu na 7 wedstrijden op de tweede plaats. Het gaat om resultaat. Mooi voetbal is meegenomen. Tegen BAS 3 punten, tegen Swift '64 door in de beker. Daar ben ik blij mee. Of het mooi was? Dat weet je bij voetbal nooit. Ga voor tientallen euro's naar Ajax, Feyenoord of PSV en je komt te vaak bedrogen uit. Ga gewoon genieten van je amateurclub. Van jongens die het voetbal erbij doen. En dan gewoon blij zijn als "ze" gewonnen hebben.

  reageer
 • Sjaak

   

  En dan weer naar 90 minuten waardeloos voetbal zitten kijken net als Unicum - BAS zeker, nou nou daar zitten we allemaal naar uit te kijken hoor, of was Unicum -Swift misschien om aan te zien. Pfffff ik hoop dat OF goed nadenkt voor ze daarheen gaan

  reageer
 • Andries

   

  Ik vond Unicum zeer sterk tegen ESC. Als de aanval scherper was, kon het ook 7-1 zijn. Van de twee kansen die ESC kreeg, vloog er één binnen. De andere hield de keeper miraculeus tegen. Wat me vooral bekoorde was het verzorgde spel van Unicum. Er zat een idee achter en ze gingen voor de winst. Het was veel beter dan vorige week tegen BAS. Volgende week uit tegen SV Lelystad '67. Daar nodig ik Omroep Flevoland bij uit.

  reageer
 • Joop

   

  het begint nu al. Urk gaat punten pakken en de Boys laten ze liggen

  reageer
 • tijd

   

  bennie dunink is geschorst dus ajax heeft mazzel

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sjaak

   

  Omroep Flevoland is zoals gewoonlijk weer in vorm hoor, Flevoboys heeft met 2-2 verloren, weer zonde van het geld om deze mannen op zaterdag te laten werken.

  reageer
 • m.s

   

  2-2 is een gelijkspel.. geen nederlaag

  reageer
 • Lk

   

  Urk wint met 2-1, Ajax is gewaarschuwd

  reageer
 • Jan

   

  Welk nederlaag???? Graag betere informatie (bij de brand ook verkeerde bedrijfsnaam)

  reageer
 • Henk-druk

   

  Het zat niet mee vandaag. WHC lag met 10 man voor de goal en alleen maar schoppen. Daarbij hadden ze ook nog de scheids op hun hand. Hopelijk komende week een betere wedstrijd tegen Groningen. In ieder geval is dat een tegenstander die net als ons wel wil voetballen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert