Pendelbussen voor Urk - Ajax

URK • Di 28 oktober 2014 | 13:55 • Dinsdag 28 oktober 2014 | 13:55
Er worden dinsdagmiddag pendelbussen ingezet om bezoekers van de voetbalwedstrijd tegen Ajax naar sportpark De Vormt te brengen. De Vormtweg wordt ter hoogte van het sportpark afgesloten om de bussen ruim baan te geven.

Voor genodigden is een aantal parkeerkaarten beschikbaar. Overige automobilisten kunnen parkeren bij de haven en zalencentrum De Koningshof. De pendelbussen stoppen ook bij het gemeentehuis.

De stichting Urk promotie verwacht dat zo'n 600 tot 800 bezoekers met de auto naar de wedstrijd komen. Na afloop worden die ook weer met bussen naar de parkeerplaatsen gebracht. Uit het dorp zelf worden zo'n 2.000 fietsers verwacht. Bij het sportpark zijn mensen aanwezig om te zorgen dat ook iedereen zijn fiets kan stallen.

Alle ontwikkelingen rondom het duel tussen SV Urk en AFC Ajax zijn live op de radio te volgen bij Omroep Flevoland. Ook het duel wordt om 18:30 live op radio uitgezonden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel