Voorzitter voetbalclub Batavia'90 stapt boos op

LELYSTAD
Voorzitter Tjeerd Nees van voetbalclub Batavia'90 uit Lelystad is per direct opgestapt. Reden is een motie van wantrouwen tegen het bestuur tijdens de laatste ledenvergadering.

De motie werd ingediend omdat de leden niet schriftelijk zouden zijn benaderd voor de ledenvergadering. Daarom wilden 60 leden de vergadering ongeldig laten verklaren.

Nees pikte dit niet en is direct naar huis gegaan. Volgens Nees handelt het bestuur al 25 jaar hetzelfde rond ledenvergaderingen. Hij heeft geen zin meer om voorzitter te zijn, maar blijft wel lid van de club.


reacties (9)

 • WTF

   

  Hou het lekker bij je eigen club en laat anderen er buiten. Andere clubs gaan toch ook niet in de media roepen wat er wel of niet goed is bij een andere club.

  reageer
 • johan

   

  wat een ophef allemaal. ook de voorzitter is een vrijwilliger. Beste stuurlui staan altijd op de kant. ook uw voorzitter verdient dit niet. Met respect dient er naar gehandeld te worden zo gaan we niet met vrijwillegers om toch?

  reageer
 • ...

   

  Beste mensen De voorzitter is niet boos weg gelopen hij is nog naar het spreek nog naar Marcel stuwer (die de moti van wantrouw heeft ingediend) die de club ook beloofde heeft gedaan en niet na heeft gekomen. En daarbij is het groepje van Henk Labigar zaterdag elftal die er niet achter staan. Maar ze vergeten wel dat er mensen voor hun staan achter de bar. Die ze helpen met een biertje en zo af en toe nog bitterballen geven. En Batavia is 4 dagen van 18uur tot de laatste speler van de club aanwezig. Verwacht dat niet bij een club zoals unicum door de weeks. En zaterdag en zondag open vroeg in de ochtend. Zelf de spelers van het eerst komen trainen en ga ook gelijk naar huis toe op dinsdag donderdag en zondag. En meneer Sonny kan beter geen trainer worden bij de club, want de speler zijn niets voor niets weg gegaan omdat ze geen vertrouwen hebben in hem, hij heeft zijn kansen gehad en staat nu een trainer op het veld die iets bereiken met de groep.

  reageer
 • ....

   

  Beste mensen Ik was zelf die avond er, de voorzitter is niet vertrokken die avond heeft zelf nog met Marcel stuwer (die de moti van wantrouw heeft ingediend) en de 60 leden die waren er nog geen eens, het was het groepje van Marcel stuwer en Henk Labigar van het zaterdag team Die geen vertrouwen hadden meer in het dagelijks voelde zich nog welkom bij deze club Maar wel op zaterdag lang in de kantine zitten met een biertje. Dus ze moeten niet zeiken er zijn genoeg mensen die dag en nacht er zijn. Bij unicum is de kantine dicht voor de jeugd elftallen kleedkamers zijn open en ze kunnen trainen Bij Batavia is de kantine 4 dagen in de week van 18:00 t/m de laatste speler die er is zaterdag en zondag. En van het eerste elftal hoef je niets te verwachten die ga dinsdag en donderdag gelijk naar huis toe.

  reageer
 • wim

   

  is gewoon een actie van die oude eerste trainer sonny nog wat heet die ken geen elftal trainen en wil nu misschien wel in het bestuur

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • johan

   

  wat zou je willen doen Rob voorzitter worden grijp je kans er is een plek vacant

  reageer
 • De voorzitter is niet boos opgestapt, laat staan direct vertrokken. Na de vergadering is de voorzitter langer gebleven als menig ander lid. De 60 leden waren nieteens aanwezig. En de voorzitter stopt niet omdat 'hij geen zin meer in heeft'. Mag ik nu concluderen dat dit artikel is gebaseerd op uitermate gedramatiseerde verhalen?

  reageer
 • Rob

   

  Wat een gelul de voorzitter is gewoon gebleven maar als er een stel hun zin niet krijgen gaan ze zoeken hoe ze goed willende vrijwilligers onderuit kunnen halen maar zelf doen ze niets voor deze club en vraag je meld je aan om iets in het bestuur te doen hebben ze geen tijd if zin

  reageer
 • johan

   

  jammer jammer jammer ach de club is zo goed als afgeschreven. wij besluit van de voorzitter

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert