SV Urk verliest en rode kaart voor trainer

URK • Za 8 november 2014 | 17:05 • Zaterdag 8 november 2014 | 17:05
In de hoofdklasse C heeft SV Urk zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 3-1 verloren. Door de nederlaag kwam er einde aan een mooie reeks van drie overwinningen op rij voor de Urkers.

Bij rust leidde CSV Apeldoorn al met 1-0. In de tweede helft verdubbelde de thuisploeg de score na een blunder van doelman Cornelis Koffeman. Tien minuten voor tijd kwam SV Urk terug in de wedstrijd via aanvoerder Siemen Lindeboom. Nadat de Urkers goede kansen misten op de gelijkmaker besliste de thuisploeg één minuut voor tijd de wedstrijd: 3-1

SV Urk trainer Rolf de Boer werd in de eerste helft vanwege commentaar op de leiding met rood naar de tribune gestuurd.