Almere City FC verliest nipt van AZ: 1-0

ALMERE • Do 13 november 2014 | 17:01 • Donderdag 13 november 2014 | 17:01
Jupiler League club Almere City FC heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen eredivisieclub AZ verloren. In Alkmaar was de thuisploeg met 1-0 te sterk voor de ploeg van trainer Fred Grim.

De enige treffer van de wedstrijd viel al na zes minuten spelen: AZ kwam op voorsprong door een benutte penalty van aanvaller Robert Muhren. In de tweede helft bracht Almere City FC trainer Fred Grim na een uur spelen maar liefst zes nieuwe spelers op het veld.

Het duel werd gespeeld achter gesloten deuren, omdat koningin Máxima vlak voor de wedstrijd De Beursvloer opende in het stadion van AZ.